CV og forberedelse til virksomhedspraktik

I DambyHahn kender vi betydningen af en tidlig tværfaglig indsats og vigtigheden af, at man som ledig hurtigst muligt er aktiv i stedet for passiv. Dette er meget vigtigt i forhold til en tilbagevenden til arbejdsmarkedet hurtigst muligt. I DambyHahn er vi særligt opmærksomme på de udfordringer, som kommunerne står over for, for at få ledige tilbage til arbejdsmarkedet hurtigst muligt.
Vi tilrettelægger hele tiden vores forløb i forhold til kommunernes behov og lovgivningens krav. Vi er opmærksomme på ændringer på området.

Indhold

Borgeren vil i dette gruppeforløb, ud fra en systemisk og narrativ coachende tilgang afklare og udvikle personlige, faglige og sociale kompetencer, herunder tilegne sig viden om CV, virksomhedspraktik, praktikopstartssamtalen samt relevante nødvendige sociale og personlige kompetencer, når man indgår i en virksomhedspraktik. Endvidere er der fokus på at oprette eller justering af CV.

Sideløbende med dette forløb tilbyder vi også længerevarende individuelle og tværfaglige tilrettelagte forløb, hvor der er tilknyttet forskellige fagligheder i form af socialrådgiver, psykolog, coach, fysioterapeut, ergoterapeut sygeplejerske og mindfulnessinstruktør samt kostvejleder m.fl. Borgeren vil ligeledes kunne tilbydes træning i et fitnesscenter med instruktør og fysioterapeut tilknyttet.

Praktiske informationer

Forløbet løber over 6 uger og afholdes i DambyHahns lokaler i Kongensgade 66-68, 2. Sal, 5000 Odense C
Der forefindes elevator i bygningen.
Undervisningen foregår på mindre hold med max 8 til 10 deltagere. Har borgeren behov et gruppeforløb med færre deltagere, kontakt os venligst for at høre nærmere.

Forløbet indgår i flere af vores individuelt tilrettelagte, længerevarende beskæftigelsesrettede forløb.

Kontakt og tilmelding

Ring og hør nærmere på tlf. 93 88 56 56 eller skriv til .