DH&P – en beskæftigelsesrettet indsats som giver effekt

Har du set vores profilflyer? Se Mere her

Hvem er vi:
DH&P udspringer af den tidligere psykologvirksomhed DambyHahn og Partnere – deraf navnet DH&P. Vi er en kendt konsulent- og anden aktør virksomhed, der er specialiseret indenfor beskæftigelsesområdet. Hos DH&P har vi ansat flere forskellige fagligheder til at varetage vores beskæftigelsesrettede ydelser. Vores faste team udgør socialrådgivere, psykologer, ergoterapeuter, jobkonsulenter mfl. Vi har erfaring med flere forskellige målgrupper bl.a. uddannelseshjælp- og kontanthjælpsmodtagere, ressourceforløbsborgere, dagpengeberettigede, fleksjobbere, integrationsborgere og flygtninge.

Vores værdisæt:
Vores ønske hos DH&P er at understøtte den enkelte til at kunne skabe sig et meningsfuldt og værdifuldt arbejdsliv. Vi tror på en styrket indsats er vejen frem og derfor har vi også fokus på dig som medarbejder via vores uddannelser og kurser og udbyder således bl.a. en beskæftigelsesrettet coachuddannelse og flere forskellige spændende kurser og temadage. Foruden vores uddannelses- og kursus aktivitet til dig som medarbejder, har vi mange forskellige borgerettede ydelser med formål om at skabe vejen til beskæftigelse af ledige borgere. Vi finder en krøllet løsning til et krøllet CV og arbejder ud fra dette værdisæt i alle vores forløb. Vi er specialiserede i at formidle jobs og finde det rette jobmatch, herunder afklaring af arbejdsevnen for borgere med komplekse problemstillinger.

Vi er organiseret i 3 enheder:
1: Beskæftigelsesrettede forløb og aktiviteter, herunder vores vikarbureau for aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, gerne med ikke-vestlig baggrund. Vi afklarer og udvikler arbejdsevnen og sikrer en helhedsorienteret tværfaglig indsats, der tager udgangspunkt i det enkelte individ og hjælper borgere i retning mod job og uddannelse.
2: Uddannelses- og videnscenter, hvor vi tilbyder uddannelses- og kursusaktiviteter, supervision til jobcentre og virksomheder samt interim løsninger til jobcentre, som mangler medarbejdere.
3: Kompetencecenter: Vi tilbyder en bred vifte af konsulentydelser og undersøgelser bl.a. ergoterapeutisk funktionsevnebeskrivelse og psykologiske undersøgelser, hvor vi er koblet op via MediConnect.